• by Siven
  • Wed Apr 06 2016 02:00:00 GMT+0200 (CEST)

Fler surfskis från Nordic kayaks.

Vi har fyllt på med en laddning med Nordic Kayaks Surfskis så nu har vi i princip hela nordics breda modell sortiment hemma. Vi har Nya Nitro, Nitro+, Storm, Storm+ Squall, Squall+ så oavsett vilken nivå av paddlare du är så har vi en ski för dig. Nordic har jobbat hårt med att få till riktiga toppskis i alla segement och arbetet med att slipa på detaljerna fortsätter. Designfilosofin bakom Nordic är genomgående att försöka bygga lite mer "nordiskt" med renare linjer och ett en ansats att få modellerna att kännas nättare och följsammare än konkurenterna i respektive segment.

Nytt för i år

Nitro

Nitro har fått en ny sittbrunn. Sitsen är mer bakåtsvept i bakkant och är inte lika platt som tidigare vilket ökar sittkomforten. Humpen har gjorts lite lägre och kortare för att underlätta rotation och för att ge bättre sittställning för paddlare med korta ben. Friborden i sittbrunnen har oxå höjts något för att släppa in mindre vatten i sittbrunnen

Storm +

Storm får en storebror. Precis som Nitro+ är en lite större version av Nitro så har Storm oxå fått en storebror. Mer volym lite stabilare och lite mer rocker. Storm+ är antingen för den som vill ha en lite högre volym eller för den som vill ha en lite mer högsjöorienterad variant av Storm.Som klippt och skuren för Västkusten alltså. Även Storm+ har fått den nya sittbrunnen och utöver det så har den bärhantag fram och bak.

Squall+

Squall får en storebror. Precis som Nitro+ är en lite större version av Nitro så har Squall oxå fått en storebror. Mer volym lite stabilare och lite mer rocker. Storm+ är antingen för den som vill ha en lite högre volym eller för den som vill ha en lite mer högsjöorienterad variant av Squall. Som klippt och skuren för Västkusten alltså. Även Storm+ har fått den nya sittbrunnen och utöver det så har den bärhantag fram och bak.

Länk till produktsida