Korta paddelhandskar

När man paddlar på vintern är det man behöver mest för att hålla handen varm ett vind/droppskydd Padlers korta paddelhandskar är just detta. Ett problem med traditionella pogees när man paddlar tävlingskajakär att de är bökiga att ta sig i när man sitter på vattnet så resultatet blir ofta att man inte kan släppa paddeln för att starta klockan, klia ansiktet, dricka eller vad man nu behöver släppa paddeln för att göra för att det blir för bökigt att få i handen igen. Padler har satt en plastförstärkning i sina korta paddelhandskar som ser till att öppningen till paddelhandsken alltid är öppen och lätt att få in handen i.

Det är bra att kombinera korta paddelhandskar med en neoprenemudd för att värma handleden när det är riktigt kallt [ Pris 250:-


Neoprene Paddelhandskar

För dig vars händer är känsliga för att bli kalla eller som paddlar på havet. Paddelhandskarna är sydda kant i kant och med en platt framsida så att handsken alltid är öppen och lätt att få ner handen i.

Pris 375:-


Neoprene Handledsvärmare

Handleden är en del av kroppen som är ganska exponerad när man paddlar. Ofta kan man slippa ha paddelhandskar på höst och vår om man bara lyckas hålla handleden varm. Därför är ett par Neoprenemuddar bra att ha. De är även kanon at ha som komplement till korta paddelhandskar.

Pris 100:-